Privéles particulieren

Wil je privéles, of leer je liever samen met een vriend of vriendin? Geen probleem, Colochita biedt zowel privé- als groepslessen aan. We zullen een programma volgen dat aansluit bij jouw voorkennis en wensen. Zo kun je je bijvoorbeeld vooral richten op conversatie, of juist op grammatica. Alles is mogelijk. Het lesmateriaal is afhankelijk van jouw wensen.

De eerste les is altijd een vrijblijvende proefles. Laat je het daarbij, dan hoef je hem ook niet af te rekenen. Besluit je wel met Colochita verder te gaan, dan zijn de tarieven als volgt:

Privéles: €37,50 per uur
Groepsles met 2 personen: €25,- p.p. per uur
Groepsles met 3 personen: €20,- p.p. per uur

Taallessen zijn vrijgesteld van BTW-verplichting (zie resolutie nr. 079-270 van 25 februari 1980). De genoemde bedragen zijn dus eindbedragen; er zijn geen verborgen kosten.

Afhankelijk van je startniveau en hoe braaf je je huiswerk doet, zul je binnen 20 tot 30 uur al heel aardig een basisconversatie in het Spaans kunnen voeren! De lessen vinden in principe plaats bij Colochita in Utrecht, maar in overleg kan het ook bij jou thuis of op een andere locatie.

Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat een geplande les geen doorgang kan vinden omdat je het te druk hebt, of omdat er iets tussen is gekomen. Dat is geen probleem, maar laat dat alsjeblieft op tijd weten. Afzeggen tot 24 uur voor aanvang van de les is kosteloos. Voor annuleringen binnen 24 uur voor aanvang van de les brengt Colochita de geplande les volledig in rekening.