Bedrijven

Reizen uw werknemers regelmatig naar een Spaanssprekend gebied? Of doen zij veel zaken op afstand met Spaanssprekende partners? Dan is het een goed idee hen bekend te maken met de Spaanse taal en cultuur. Colochita biedt taaltraining op maat, afgestemd op het doel van de lessen (e-mail, telefonisch of persoonlijk verkeer), uw sector (denk aan thematische woordenschat) en de regio waarin u werkzaam bent (landgebonden woordenschat).

De lessen vinden in principe plaats op uw kantoor/locatie, opdat deze voor uw werknemer een minimale tijdsinvestering kosten. De duur van de lessen en de cursus is in overleg, de kosten zijn €55 per uur.

Taallessen zijn vrijgesteld van BTW-verplichting (zie resolutie nr. 079-270 van 25 februari 1980). De enige extra kosten zijn reiskosten van Utrecht naar uw kantoor en terug.

Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat een geplande les geen doorgang kan vinden omdat u het te druk heeft, of omdat er iets tussen is gekomen. Dat is geen probleem, maar laat dat alstublieft op tijd weten. Afzeggen tot 24 uur voor aanvang van de les is kosteloos. Voor annuleringen binnen 24 uur voor aanvang van de les brengt Colochita de geplande les volledig in rekening.